Vragen over dit project?
Neem contact op met:

Koffie in je tuin!

In het kort

Wist je dat.. koffiedik heel goed te gebruiken is in je tuin? In 1995 introduceerde Starbucks het initiatief Ground for Your Garden. In Albron’s Starbucks licensed stores op de Tilburg University en Erasmus Universiteit Rotterdam en de We Proudly Serve espressobars op de CHE in Ede, Thales in Hengelo en het Erasmus MC in Rotterdam bieden we klanten gratis gebruikt koffiedik aan. Voor in de tuin!

Samen Duurzaam

De zakken waar de ongemalen bonen in binnenkomen worden bewaard en gevuld met koffiedik dat na het malen en zetten van de koffie overblijft. Deze zakken krijgen een label en worden gratis aangeboden aan klanten. Die dit vervolgens kunnen gebruiken als aarde in hun tuin. Zo krijgt het koffiedik een tweede leven en komt het niet bij het vuilnis terecht. 

Daarnaast is Starbucks is de grootste afnemer van Fair Trade gecertificeerde koffie in de wereld en zijn de bekers die bij Starbucks gebruikt worden van recyclebaar materiaal. Verder streven Albron en Starbucks er samen naar om een werkplek te creëren waarin mensen worden gewaardeerd en gerespecteerd. 

Deel dit project
Print
A la carte vanuit je bed!
Albron al 40 jaar bij het spoor
Duurzaam recyclen
Een dagje zonder vlees
Een heerlijk klimaat
Fit@Heineken
Inkopen met hart en ziel
Je oude computer is nog wat waard
Koffie en Thee met een eerlijk smaakje
Lekkere broodjes met een goed gevoel
Melk, een broodje kaas en wifi alstublieft
Too good to waste!
Van stagiair tot medewerker
Vet goed!
Voor iedereen gepast werk!

Bezoek onze partners in samen duurzamer