Vragen over dit project?
Neem contact op met:

Koffie en Thee met een eerlijk smaakje

In het kort

Als je geniet van een kopje koffie of (ijs)thee bij Albron in de parken van Center Parcs, dan is deze uiteraard duurzaam, geproduceerd met respect voor het milieu en de samenleving. Onze leverancier Autobar Coffee Roasters (ACR) let op duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Bovendien heeft de koffie het Rainforest Alliance-label. Kwalitatief goede en duurzaam verbouwde koffie, voor een eerlijke prijs. Je drinkt dus producten waar gegarandeerd geen vervelend smaakje aan zit. Just follow the frog!

Samen Duurzaam

Gelukkig zijn de omstandigheden voor de koffieboeren die aan de bron van het zwarte goud staan, de laatste jaren verbeterd. Er is toezicht op goede arbeidsomstandigheden, hygiëne en rechten van de werknemers op de plantage zijn belangrijk. Alle gecertificeerde plantages waar ACR mee werkt besteden aandacht aan sociale aspecten, natuurbehoud en mestgebruik. 
 
Een productkeurmerk Rainforest Alliance werkt aan de bescherming van het tropisch regenwoud, biodiversiteit en andere ecosystemen. Zo zien ze erop toe dat boeren aan verschillende eisen voldoen op het gebied van natuurbehoud, waterbehoud en bosbeheer. Maar ook dat werknemers op de plantages in veilige omstandigheden hun werk kunnen doen. De koffie wordt vervolgens bij ACR verpakt in niet-aluminium houdende verpakkingsmaterialen die bijdragen aan een minder milieubelasting en eenvoudiger recyclage. 

Deel dit project
Print
A la carte vanuit je bed!
Albron al 40 jaar bij het spoor
Duurzaam recyclen
Een dagje zonder vlees
Een heerlijk klimaat
Fit@Heineken
Inkopen met hart en ziel
Je oude computer is nog wat waard
Koffie in je tuin!
Lekkere broodjes met een goed gevoel
Melk, een broodje kaas en wifi alstublieft
Too good to waste!
Van stagiair tot medewerker
Vet goed!
Voor iedereen gepast werk!

Bezoek onze partners in samen duurzamer