Vragen over dit project?
Neem contact op met:

Je oude computer is nog wat waard

In het kort

Veel organisaties kijken naar hoe zij het beste met afval kunnen omgaan. Voor Albron is het inmiddels vanzelfsprekend om zorgvuldig te kijken naar de manier waarop we ons afval verwerken. We scheiden groen zorgvuldig van plastic en kijken verder dan onze keuken lang is. Maar Albron doet meer! Naast het zorgvuldig omgaan met afval vinden we het ook belangrijk zorgvuldig om te gaan met het gebruikte apparatuur.

Samen Duurzaam

Voor de afschrijving van apparatuur werken we sinds februari 2012 samen met ITdonations. PC’s, laptops, servers, telefoons, printers en kassa’s die vanwege ouderdom of het sluiten van een locatie niet meer inzetbaar zijn, leveren we aan ITdonations. Zij stellen de waarde ervan vast en verkopen de bruikbare apparaten en onderdelen. De opbrengst doneren ze aan een door ons gekozen goed doel. Wij hebben gekozen voor Cliniclowns
 
ITdonations voorziet ons van een verklaring van alle ingeleverde hardware en een verklaring van de verwijdering van software en datagegevens. ITdonations zet zich hierbij belangeloos in. Op deze manier komt 100% van de restwaarde van de apparatuur ten gunste van een goed doel. Van Cliniclowns ontvangen we een bevestiging van de ontvangen giften, zodat wij weten dat de donatie goed is ontvangen. In totaal heeft Albron nu € 21.723 gedoneerd!
 

Deel dit project
Print
A la carte vanuit je bed!
Albron al 40 jaar bij het spoor
Duurzaam recyclen
Een dagje zonder vlees
Een heerlijk klimaat
Fit@Heineken
Inkopen met hart en ziel
Koffie en Thee met een eerlijk smaakje
Koffie in je tuin!
Lekkere broodjes met een goed gevoel
Melk, een broodje kaas en wifi alstublieft
Too good to waste!
Van stagiair tot medewerker
Vet goed!
Voor iedereen gepast werk!

Bezoek onze partners in samen duurzamer