Vragen over dit project?
Neem contact op met:

Inkopen met hart en ziel

In het kort

Innovatie is een belangrijk ingrediënt voor een duurzame bedrijfsvoering. Albron maakt daarom deel uit van de inkoopcoöperatie Victoria Trading, samen met De Efteling, La Place, franchise friendly concepts, HMSHost en Vermaatgroep. Door samen te werken is het mogelijk om te innoveren, om door schaalvergroting een betere prijs-kwaliteitverhouding te krijgen en de efficiëntie in de keten te vergroten.

Samen Duurzaam

Door het bundelen van de vraag van zes grote horecabedrijven, zijn voedselproducenten bereid om specifieke vragen in productie te nemen. Het eerste succes is inmiddels behaald. Frituurproducent Romi heeft exclusief voor Victoria Trading een 100% zuivere frituurolie ontwikkeld; Romi Natural. Deze olie bevat grotendeels zonnebloemolie, een zeer neutrale olie met veel onverzadigde vetzuren (>85%). Bovendien bevat Romi Natural geen E-nummers en een natuurlijke antioxidant. Ook over de verpakking is goed nagedacht. Doordat het karton en de dunne plastic zak eenvoudig te scheiden zijn, wordt het milieu minimaal belast.  
 
Inmiddels werkt Albron ook voor andere producten uit haar assortiment aan duurzame inkoopprojecten. Met Kipnuggets Beter Leven bijvoorbeeld. Ook op de momenten dat gasten kiezen voor een minder gezonde lunch, biedt Albron bij voorkeur een duurzame variant. Inkoopcoöperatie Victoria Trading vergroot die mogelijkheid. 

Deel dit project
Print
A la carte vanuit je bed!
Albron al 40 jaar bij het spoor
Duurzaam recyclen
Een dagje zonder vlees
Een heerlijk klimaat
Fit@Heineken
Je oude computer is nog wat waard
Koffie en Thee met een eerlijk smaakje
Koffie in je tuin!
Lekkere broodjes met een goed gevoel
Melk, een broodje kaas en wifi alstublieft
Too good to waste!
Van stagiair tot medewerker
Vet goed!
Voor iedereen gepast werk!

Bezoek onze partners in samen duurzamer