Vragen over dit project?
Neem contact op met:

Een heerlijk klimaat

In het kort

Van 19 tot 21 september 2014 vond Kids Climate Conference plaats in Center Parcs Het Heijderbos. Doel van de 'junior' klimaatconferentie is om kinderen actief en bewust een steentje bij te laten dragen aan een schonere en betere toekomst. Het is de derde keer dat dit evenement in Nederland georganiseerd is.

Samen Duurzaam

De Kids Climate Conference is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds, Center Parcs en Eneco. Zij vinden, net als wij, natuur en milieu erg belangrijk. Albron is partner en verzorgde het eten en drinken tijdens het evenement.

Het is een unieke manier om kinderen bewust te laten worden van het milieu. Van nu, én van de toekomst. Het thema van Kids Climate Conference 2014 was: ‘Zorg voor het water’. Drie dagen lang waren er inspirerende workshops over water, de zeeën en oceanen. Kinderen én ouders werden uitgedaagd om hun gedachten de vrije loop te laten.

Robert Visser, Directeur Albron Leisure: "Kinderen zijn de toekomst. Het is mooi om als partner een bijdrage te mogen leveren aan het stimuleren van kinderen, om ons vervolgens bij Albron weer verder te laten inspireren!"

 
Deel dit project
Print
A la carte vanuit je bed!
Albron al 40 jaar bij het spoor
Duurzaam recyclen
Een dagje zonder vlees
Fit@Heineken
Inkopen met hart en ziel
Je oude computer is nog wat waard
Koffie en Thee met een eerlijk smaakje
Koffie in je tuin!
Lekkere broodjes met een goed gevoel
Melk, een broodje kaas en wifi alstublieft
Too good to waste!
Van stagiair tot medewerker
Vet goed!
Voor iedereen gepast werk!

Bezoek onze partners in samen duurzamer