Vragen over dit project?
Neem contact op met:

Een dagje zonder vlees

In het kort

Albron organiseert elk jaar een actie rondom het verlagen van de vleesconsumptie. Dit jaar was dat de actie ‘Een dagje zonder vlees? Da’s goed te doen!’ van 6 t/m 10 oktober. Ook doet Albron samen met Advocatenkantoor Van Doorne wekelijks mee aan Meatless Monday Zuidas. Een initiatief waar mensen gemotiveerd worden om één dag per week geen vlees te eten.

Samen Duurzaam

De productie en consumptie van vlees heeft met haar huidige omvang en werkwijze wereldwijd een impact op het milieu. Een groot deel van onze opdrachtgevers vindt het, net als Albron, belangrijk om haar CO2-footprint zo klein mogelijk te maken. En te houden. Een verlaging van vleesconsumptie is daarnaast ook goed voor de gezondheid en het dierenwelzijn.

Met de actie ‘Een dagje zonder vlees? Da’s goed te doen!’ laten we zien dat vegetarisch eten ook gewoon erg lekker is. De afgelopen jaren hebben we ingehaakt op de initiatieven EetGeenDierendag van stichting Wakker Dier, Flexitariër van stichting Natuur & Milieu en de Peulenparade van stichting Urgenda. In 2014 organiseert Albron de actie zelf, in samenwerking met haar opdrachtgevers natuurlijk!

Deel dit project
Print
A la carte vanuit je bed!
Albron al 40 jaar bij het spoor
Duurzaam recyclen
Een heerlijk klimaat
Fit@Heineken
Inkopen met hart en ziel
Je oude computer is nog wat waard
Koffie en Thee met een eerlijk smaakje
Koffie in je tuin!
Lekkere broodjes met een goed gevoel
Melk, een broodje kaas en wifi alstublieft
Too good to waste!
Van stagiair tot medewerker
Vet goed!
Voor iedereen gepast werk!

Bezoek onze partners in samen duurzamer