Vragen over dit project?
Neem contact op met:

Albron al 40 jaar bij het spoor

In het kort

Het Spoorweg Pensioen Fonds (SPF) zorgt al jaren voor de medewerkers van het Spoor en andere marktpartijen. SPF is uitgegroeid tot een specialist op het gebied van beleidsadvisering, pensioenuitvoering, vermogensbeheer, salarisbeheer en andere arbeidsregelingen. Albron verzorgt er al meer dan 40 jaar de catering.

Samen Duurzaam

SPF Beheer ervaart de relatie met Albron als zeer speciaal: "Zo’n langdurige relatie is bijzonder, die moet je koesteren", aldus Albert Akkerman, CEO bij SPF Beheer. Desondanks was de opdrachtgever op een gegeven moment niet meer tevreden en trok aan de bel. René Bouwheer, regionaal operationeel manager bij Albron, licht toe: "Een paar jaar geleden kwam in een gesprek met de heer Akkerman aan het licht dat de cateringinvulling niet meer paste bij de eigentijdse uitstraling van SPF Beheer. Met veel enthousiasme zijn we gestart met een verbeterplan. In nauwe samenwerking met Jolanda Miltenburg, hoofd facilitair beheer van SPF Beheer, hebben we een groot aantal veranderingen doorgevoerd. De producten werden kwalitatiever, het serviesgoed werd omgetoverd in vrolijk rood en de medewerkers kregen een intensief trainingstraject. Ook deed de zelfscankassa zijn intrede, waardoor onze mensen meer tijd hebben om in te spelen op de verschillende wensen van SPF Beheer."
 
Dat je een gezamenlijke historie hebt, is natuurlijk geen garantie voor blijvend succes. Je moet als cateraar blijven innoveren en vooruitkijken. Want wat vandaag goed is, volstaat morgen niet meer. Het verbeterplan heeft zijn vruchten afgeworpen en SPF Beheer heeft het volle vertrouwen in een goede toekomst samen met Albron.

Deel dit project
Print
A la carte vanuit je bed!
Duurzaam recyclen
Een dagje zonder vlees
Een heerlijk klimaat
Fit@Heineken
Inkopen met hart en ziel
Je oude computer is nog wat waard
Koffie en Thee met een eerlijk smaakje
Koffie in je tuin!
Lekkere broodjes met een goed gevoel
Melk, een broodje kaas en wifi alstublieft
Too good to waste!
Van stagiair tot medewerker
Vet goed!
Voor iedereen gepast werk!

Bezoek onze partners in samen duurzamer